vineri, 24 septembrie 2010

Victor Ponta doreste suspendarea adversarului!

     Fortele politice au inceput sa se confrunte prin intermediul declaratiilor maletioase, decat prin actiuni politice. Inafara de protestatarii care au incercat in aceste zile sa ajunga la presedinte, liderii politici ataca si ei cu cele mai bune arme pe care le detin in arsenal.
     Noi discutii au inceput miercuri in cadrul unei emisiuni de televiziune, unde Traian Basescu l-a jignit pe liderul PSD Victor Ponta, sustinand ca are un caracter specific unui copil imatur, comparandu-l cu o maimutica. La spusele acestuia imediat a doua zi, Victor Ponta l-a atacat pe presedinte, avertizandu-l ca daca acesta va promulga legea din Camera Deputatilor supusa unei fraude, va incepe impreuna cu restul partidelor opozante, decursul pentru suspendarea sa din functie. Astfel, ieri Mark Gitensteine, ambasadorul Statelor Unite ale Americii a facut o vizita social-democratilor, participand la o sedinta a acestora in care subiectul principal al discutiilor purtate era cu privire la suspendarea lui Traian Basescu. Din spusele lui Victor Ponta reiese ca ambasadorul nu a avut nimic de obiectat despre intentia acestuia.
     Fiind foarte indignati cei de la PNL, PSD-PC si UDMR au depus ieri constestatie la Curtea Constitutionala impotriva lui Traian Basescu, considerandu-l un presedinte duplicitar caruia nu ar trebui sa ii mai permitem sa ne mai gestioneze vietile intr-un mod atat de grotesc.
     Se pare ca aceste personaje de pe scena politica a Romaniei se ocupa mai degraba cu amenintarile, decat sa gaseasca masuri eficiente pentru a reglementa situatia economica din stat, intrucat acestia ne transmit doar apatie si dorinta de a avea putere. Insa discrepanta dintre puterea actuala si opozitie este atitudinea de dezgust pe care o are Basescu, fata de rezolvarea adevaratelor probleme cu care ne confruntam in aceasta perioada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu