miercuri, 8 septembrie 2010

Cea mai clara dovada de coruptie!

     Cu acordul conducerii Camerei Deputatilor, s-a reluat dezbaterea motiunii simple pe baza Agriculturii propusa de presedintele PSD Victor Ponta, care a fost abrogata ieri. Desi data initial legala a expirat ieri, social-democratii au reusit sa convinga conducerea, ca aceasta motiune poate merita o sansa si poate fi un nou proiect al Ministerului Agriculturii. Insa vestea nu este tocmai buna, deputatii nefiind de acord cu ideea opozitiei, aceasta cumuland 107 voturi "pentru" si 137 voturi "contra". Din acest procentaj denota respingerea motiunii pe Agricultura.
     In cadrul Camerei Deputatilor s-a produs din nou un scandal intre putere si opozitie, intrucat UNPR(Uniunea Nationala a Patronatului Roman) cere recunoasterea ca si grup in comisia de regulament. Si de aceasta data PSD-PC si PNL s-au ridicat si au plecat la aflarea vestii, ca din 144 de voturi, 133 au fost "pentru", pozitia UNPR-istilor fiind acceptata.
     Era desigur, de astaptat ca dorinta UNPR sa se indeplineasca, deoarece acestia au amenintat actuala putere, astfel datorita lor au obtinut voturile, iar acum cer un loc fruntas. PSD contesteaza, spunand ca s-a saturat ca numai proiectele care ii convin lui Traian Basescu sa intre in vigoare, iar tot ceea ce este legat de opozitie, categoric este respins!
     Din toate aceste ipostaze neprevazute consider ca, presedintele Traian Basescu se foloseste de acesta functie pe care o detine,aplanand toate problemele celorlalti, concentrandu-se doar pe propriile dorinte si ale celor care se afla in relatii "avantajoase" le numesc eu, cu acesta.
     Atribuind o atitudine in cea din urma faza, ori ne sinucidem, ori ne-asasineaza!

Un comentariu: