miercuri, 8 septembrie 2010

O noua incercare a opozitiei

     PNL a anuntat astazi ca va depunde o motiune simpla,adresata Ministrului Muncii Ioan Botis. Aceasta consta in corectarea masurilor triviale luate pe acest domeniu, privind Legea Pensiilor, a Salariilor si a altor componente ale Muncii. La numai cateva zile de la venirea lui Botis la sefia Ministerului, acesta este asaltat de opozitie si presa, pe motivul ca nu are experienta in domeniu, dar si de catre Prim-ministrul Emil Boc care nu l-a avertizat numai pe dansul, ci si intreg "clanul noilor ministrii", ca la un singur pas gresit vor fi sanctionati.
     Astazi Ministrul Muncii a facut declaratii cu privire la contributiile pe drepturi de autor si Legea Pensiilor despre care nu a detaliat foarte mult, spunand ca saptamana viitoare se va epuiza acest subiect.
     In urma a ceea ce am ascultat de la Botis pot spune ca este singurul ministru dintre cei noi, care a dat niste raspunsuri coerente si corecte din punct de vedere gramatical, raspunsuri care cred eu, au mai aplanat din actiunile fostului ministru Mihai Seitan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu