miercuri, 8 septembrie 2010

PSD, o posibila greva parlamentara!

     Astazi in sedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase presedinta acestui for legislativ a fost amenintata cu greva parlamentara de catre social-democrati, sustinand ca aceasta doamna incalca regulamentul propriu-zis.
     Pe langa aceste cuvinte grele pe care si le-au spus, PSD a parasit sala unde urma sa fie discutata una dintre simplele motiuni, si anume cea cu privire la Agricultura. De aici poate detona un scandal vehement intre actuala putere si opozitie. Din perspectiva mea cred ca, acesta se prezinta a fi abia inceputul unei toamne tumultuoase, din punct de vedere politic. Astfel ramane de vazut, cine va ramane cu fruntea sus si cine se va retrage.
     Discutand pe tema scandalului, acesta a atins cote maxime in momentul in care, social-democratii au refuzat sa citeasca motiunea simpla, iar Roberta Anastase a anuntat ca textul se considera a fi retras si ca ordinea de zi a fost epuizata.
     Toate lucrurile acestea nu s-ar fi intamplat, in contextul in care Traian Basescu ar fi oferit functii de varf, nu numai membrilor PDL, ci si membrilor altor partide, insa cu totii stim ca presedintele trebuie sa isi gestioneze "miscariile", doar alaturi de propriul partid. Motivele cunoscandu-le doar domnia sa,dar acest lucru ne pune noua cetatenilor un semn de intrebare. Oare Traian Basescu este atat de corupt cum afirma opozitia? Eu cred si sper ca momentul adevarului nu va intarzia sa apara,dar acesta se va intampla doar in cazul in care cineva cu coloana vertebrala va veni sa controleze putin situatia.
     Desi Victor Ponta nu s-a deranjat in a face parte la aceasta sedinta destul de importanta pentru PSD, dar si pentru intreaga opozitie, a comentat de pe margine situatia neplacuta care a avut loc in aceasta dimineata. Liderul social-democratilor a afirmat faptul ca, Traian Basescu ii impune Robertei Anastase sa respinga amendamentul si sa ii faca viata imposibila opozitiei. S-a stabilit ca va mai avea loc o sedinta miercuri in care se va discuta despre motiunea simpla, constatand cu stupoare ca de data aceasta va participa si Victor Ponta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu