marți, 12 octombrie 2010

Motiunea de cenzura

     Cele trei partide din opozitie PSD, PC si PNL s-au adunat pentru a discuta textul motiunii de cenzura. Motiunea poarta numele de “Motiunea celor multi”, in principiu textul acesteia are 70 de pagini in care sunt incluse IV capitole principale. Deocamdata, liderii partidelor de opozitie au fiecare varianta proprie, acestia continuand sa se consulte pentru varianta ce va fi gasita in textul final al motiunii de cenzura.
     Pe langa aceasta motiune de cenzura, Adrian Nastase a declarat faptul ca mai exista si un program al PSD-ului ce constituie 100 de solutii de guvernare propuse de social-democrati, fiind implementat pentru perioada 2012-2020 si cuprinzand 300 de pagini. “Aceasta strategie de guvernare este una complexa si elevata, care poate scoate tara din colaps” au mai adaugat social-democratii.
     Din cele observate se pare ca reprezentantii PSD incearca oarecum, prin diferite metode sa ajunga la guvernare, astfel sunt singurii care vin cu idei ceva mai viabile pentru iesirea din criza, subiect ce cred ca in Guvernul Boc nu se dezbate. Stim deja cu toti ca guvernul actual a luat unele masuri, acestea neconstituind reglementarea problemelor fiscale din Romania, ci dimpotriva aduc statului o valoare majora a datoriilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu