duminică, 10 octombrie 2010

Accident la raliu

     Liderul PSD Victor Ponta, aflandu-se vineri la Raliul Iasului a fost implicat intru-un accident auto, in timp ce participa la concurs, avand rolul de copilot. O veste buna este aceea ca social-democratul nu a patit absolut nimic, considerand ca accidentul a fost unul neasteptat, insa spectaculos, iar discrepanta intre a vedea un astfel de accident din interior este distincta decat de a-l vedea din exterior, in cazul de fata fiind palpitant. Cu aceasta ocazie, Victor Ponta a tinut sa ii anute pe toti dusmanii sai ca nu este nici un motiv de bucurie, intrucat starea sa se prezinta excelent.
     Presedintele PSD a fost aspru criticat de faptul ca practica astfel de sporturi extreme, care i-ar putea pune viata in pericol, timp in care este si personaj politic, neexistand nici o similitude intre cele doua actiuni.
     Eu consider ca, daca Traian Basescu poate suprapune mersul la Ciresica peste presedintie, este in regula ca si Victor Ponta sa isi poata oferii cateva momente de actiune si relaxare. Prin prisma acestui eveniment sustin faptul ca, nu sunt de acord cu carcotasii ce contesteaza, cu privire la evenimentele ce se petrec in viata personala si cea profesionala a fiecarui politician, asociindu-le astfel. Iar daca acestia pot face mai multe lucruri distincte, denota capacitatea de a imbina utilul cu placutul in timp record. Asadar viata personala nu trebuie sa se desfasoare pe aceeasi linie cu cea profesionala, iesirea din anonimat poate reprezenta consecventa fata de propria persoana. In consecinta, trebuie sa ne concentram pe ceea ce fac aceste personaje pentru poporul nostru, nu in viata privata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu