duminică, 17 octombrie 2010

Congresul PSD

     Ieri a avut loc lansarea programului de masuri anti-criza in cadrul congresului extraordinar. Aici s-au prezentat o mie de politicieni, partea majoritara fiind constituita de catre opozitie. Acest program a fost numit “Romania corecta. Romania sociala” si cuprinde principalele 100 de masuri anti-criza, ce PSD ar urma sa le aplice intr-un eventual( urmator) mandat de guvernare, fiind astfel construit pe orizontul 2012-2020, potrivit liderului social-demarcatilor, Victor Ponta. Pe parcursul acestui congres i s-a oferit de mai multe ori dreptul la cuvant, fapt pentru care a profitat in a critica aspru actualul guvern, dar si presedintele, recurgand la diferite proverbe.
     Victor Ponta a mai adaugat faptul ca, Traian Basescu este mult mai rau decat Ceausescu, intrucat acesta isi uraste poporul, nu doar pentru ca este nebun. In final liderul PSD a facut apel la toti cetatenii romani, ca in ziua motiunii de cenzura, si anume 25 octombrie, sa intre in greva generala.
      Din toata aceasta tevatura ii aloc PSD-ului prezumtia de cel mai puternic si consecvent partid politic, pe langa multele din Romania care lupta pentru putere in aceasta perioada, dovedind capacitatea de a trece peste aproape orice obstacol pentru a-si pune in aplicare masurile, ce ar putea genera iesirea din criza economica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu