sâmbătă, 21 august 2010

Dan Diaconescu in postura de presedinte?

     Daca va gandeati ca s-a terminat lupta pentru putere aflati ca defapt,aceasta abia acum incepe. Iar cand spun acest lucru,nu ma refer la partidele actuale care se confrunta de ceva timp. Ma refer la o noua aparitie in zona politica,un nou partid,o noua strategie.
     Dan Diaconescu isi pregateste gratios intrarea in scena politica,iar de aici denota faptul ca patronul de televiziune are si alte planuri in agenda sa, inafara de prezentarea unei emisiuni pe propriul post pana la 5 dimineata. Viitorul personaj politic deja si-a format un partid,si anume PPR(Partidul Poporului Roman) si a alcatuit o echipa intraga pentru solutionarea,spune dumnealui,problemelor tarii. Acesta chiar a trecut la fapte,intrucat intr-unul dintre week-endurile precedente s-a prezentat la mare,pentru a aduna voturile poporului in favoarea sa. Acolo Dan Diaconescu a organizat concerte de muzica populara si a discutat despre planurile sale de a intra in aceasta lume a conducerii tarii. Pana in momentrul de fata are 13%(voturile publicului)  pentru a participa la alegerile prezidentiale, spunand ca pana in 2012 va aduna peste un procentaj de 50%.
     Dupa cum ne-a prezentat dumnealui planurile personale, vi le voi face si eu publice pe o parte dintre ele. Patronul OTV declara ca odata cu venirea sa la Cotroceni, va oferi fiecarui cetatean suma de 20.000 euro,spunand ca acesti bani au fost perduti din cauza guvernarii proaste si ca oamenii au dreptul legal de a-i detine. Eu consider, ca Dan Diaconescu nu va avea suficienti bani,intrucat vorbim de o suma colosala. El precizeaza totusi,ca acesti bani se afla printre averile nemeritate alea unor oameni importanti de la noi din tara, desi cred ca nu va reusi sa dovedeasca acest lucru. Printre altele, spune ca va majora alocatile,va desfiinta DNA-ul(Directia Nationala Anticoruptie) si va da drumul detinutilor,ramanand in arest doar violatorii si criminalii. De aici va rezulta din punctul meu de vedere, un haos total,sistemul devenind unul corupt. Astfel"viitorul presedinte"este sigur ca va pune Romania pe picioare,ne si imaginam ca acestea vor fi unele de lemn,neputand ca tara sa isi gestioneze miscarile cu usurinta. Tocmai de aceea ,indraznesc sa-l contrazic pe Dan Diaconescu in declaratii, afirmand ca "in conceptia acestui domn nu exista coerenta"!

3 comentarii:

  1. Ce pot sa spun...decat ca te felicit pentru ceea ce ai scris aici.Ar fi cazul ca multi dintre noi sa ne trezim la realitate,sa incercam sa facem ceva sa ne revenim.S-a ajuns mult prea departe,prea multa mizerie.Atat domnul Dan Diaconescu"viitorul presedinte" cat si multi alti,cred ca au ajuns intr-un moment in care nici eu nu mai cred ceea ce spun.Pacat,aveam o tara frumoasa dar pe care nu stim sa o pretuim si ne batem joc de ea.Din aces motiv multi prefera sa plece din tara.Nimic de condamnat.Era o melodie"Romania trezeste-te,sunt atatea de facut".Foarte adevarate aceste versuri.Mie sincer imi este sila ca s-a ajuns pana aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a ajuns in astfel de momente delicate, deoarece romanii au dorit acest lucru, nu cei de la guvernare sunt vinovatii,ci romanii care i-au votat si au fost orbiti de credibilitatea acestora falsa, si nu au facut-o decat o singura data, ci si a doua oara. Deci pentru traiul de acum nu putem condamna decat romanul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mogulul Pitestiuluivineri, 03 septembrie, 2010

    După ce a mintit poporul cu tembelizorul, escrocul ăsta de DD doreşte să ajungă şi la conducerea tarii. După ce că are o avere de peste 33,000,000 Euro, anume 15 terenuri în Sectorul 6, un apartament la Mamaia, un bloc de birouri în cartierul bucureştean Băneasa şi un bloc pe Bulevardul Carol. De asemenea, patronul OTV ar mai avea trei maşini de lux (două Rolls-Royce şi un Bentley), două elicoptere şi un iaht. Dan Diaconescu a afirmat public că şi-a făcut averea din salariul său lunar de 100.000 de euro primit de la OTV. Deşi deţine locuinţe de lux, Dan Diaconescu şi-a păstrat domiciliul stabil la apartamentul dintr-un bloc muncitoresc de pe strada Cetatea de Baltă din sectorul 6 al Capitalei.

    Nu ne ajunge ca am fost mintiti de Iliescu, Nastase, Tariceanu, Geoana, Basescu, Boc si acuma hop, s-a făcut peste noapte PPR si gata DDD presedinte sa mai "pape" esccrocu' asta niste bani.

    RăspundețiȘtergere