luni, 5 decembrie 2011

Razboi pe comasarea alegerilor

     O alta idee rasunatoare a celor de la putere risca sa iste un nou scandal destul de vehement intre cei mentionati deja si opozitie. Acest viitor razboi ce va avea loc in clasa politica romaneasca nu numai ca poate aduce prejudicii in ceea ce priveste deciziile luate de o parte sau alta, dar poate genera un disconfort in privinta credibilitatii politice a fiecarui element implicat fata de cetatenii care sunt pusi in situatia de a pleda pentru o idee sau alta, fie a opozitiei ori a puterii. Asadar, cei din opozitie, adica Uniunea Social Liberala ameninta ca vor ataca vehement aceasta idee odata cu asumarea raspunderii de catre guvern. Mai exact aceasta idee vizeaza comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, fapt ce poate afecta corectitudinea votului.
     Pentru a evita acest fapt ilegal, din punctul meu de vedere, opozitia va trebui sa se bata in idei pentru a ajunge la o solutie viabila de combatere a acestui fenomen ce este pe cale de a schimba si ceea ce a mai ramas just la nivelul politicii din Romania, si anume alegerile locale, deoarece despre alegerile parlamentare nu mai putem spune ca se desfasoara cu atata acuratete.
     In aceasta seara la "Sinteza zilei" cei trei lideri ai opozitie, Crin Antonescu, Victor Ponta, respectiv Daniel Constantin isi vor expune ideile cu privire la aceste alegeri si la strategia lor de a face fata unei noi confruntari cu puterea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu