marți, 8 februarie 2011

Puterea scade in sondaje!

     Daca duminica s-ar organiza alegeri pentru numirea unui nou presedinte al Romaniei lucrurile ar arata astfel: cel mai mare procentaj il are liderul PNL, Crin Antonescu cu 41%, pe locul doi se claseaza liderul PSD, Victor Ponta cu 15%, iar pe locul trei actualul presedinte, Traian Basescu cu 13%.
     In ceea ce priveste alegerile parlamentare, PSD ar stationa pe primul loc cu 31,1%, pe locul doi alianta PNL+PC cu 26,8%, iar pe locul trei PDL cu 18,2%.
     Astfel tragand o linie, constat faptul ca actuala putere ar fi undeva in indepartare fata de celelalte trei partide din opozitie, privind procentele unei noi puteri, consacrate chiar de cetatenii romani care nu mai sunt dispusi sa suporte un asemenea comportament frustrant, asa cum se dovedeste a fi cel al actualei puteri. Este de retinut ca romanii, prin comportamentul lor doresc ca actuala putere sa fie inlaturata si astfel sa vina in fruntea tarii personaje politice mai capabile si mai dornice de a actiona in functie de doleantele lor. Din cate observ eu si cred ca si dumneavoastra, opozitia este dispusa sa recurga la noi strategii pentru a face ca Traian Basescu si PDL sa dispara din imaginea de prim-plan a Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu