sâmbătă, 5 februarie 2011

Uniunea Social Liberala

     Prin prisma conjuncturii in care se afla Romania in acest moment din cauza actualei puteri,PNL PC si PSD-cele trei partide de opozitie si cu increderea cea mai evidenta din politica romaneasca, s-au decis sa lase deoparte divergentele si sa isi uneasca puterile prin intermediul Uniunii Social Liberale(USL). Liderii celor trei partide sunt de parere ca aceasta alianta va fortifica opozitia si are toate sansele sa invinga in lupta cu duplicitarul Traian Basescu si cu PDL. Aceasta alianta uneste cele trei partide prin faptul ca, dorinta de a-l izgoni pe Traian Basescu de la putere s-a accentuat, deoarece traiul din Romania a devenit unul precar si foarte greu de suportat de catre cetateni.
     Liderul PSD, Victor Ponta a declarat ca Traian Basescu mai are trei arme nocive, si anume 1.exterminarea oamenilor importanti din PSD, prin arestarea acestora 2. cumpararea voturilor 3. cumpararea increderii oamenilor din diaspora, insa acesta are toata convingerea ca USL va reusi sa elimine regimul Basescu-Boc-Udrea.
     Din punctul meu de vedere, nu mai exista incertitudinea ca USL nu va castiga pe mai departe. Sunt absolut convinsa ca prin unirea opozitiei, Romania mai are o sansa pentru a depasi aceasta imensa catastrofa in care PDL-ul impreuna cu Traian Basescu a varat intreaga tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu