miercuri, 9 februarie 2011

Divergente bizare

     Nici macar nu s-a solidificat relatia partidelor din opozitie, ce tocmai s-au unit sambata si deja disputele au inceput sa ia amploare. Inca inainte de parafarea Uniunii Social-Liberale a existat un conflict intre Victor Ponta (lider PSD) si Dan Voiculescu (fondatorul, respectiv vicepresedintele PC si patronul trustului de televiziune Antena 3). Motivul principal a fost acela ca Victor Ponta i-a interzis lui Dan Voiculescu sa participe la sedinta de uniune a partidelor, argumentand ca acesta ar strica "fotografia de grup" a liderilor celor trei partide. Nu stiu daca aceasta actiune a lui Victor Ponta a fost una rau intentionata sau doar o gluma, cert este ca relatia dintre cei doi s-a racit spontan, avand repercusiuni vehemente, mai ales pentru liderul PSD.
     Fiind invitat la emisiunea "Sinteza zilei" de pe Antena 3, la o zi dupa semnarea uniunii, Victor Ponta a fost aspru dezaprobat dar si atacat, de catre Gabriela Vranceanu Firea (prezentatoare Antena 3). In alta ordine de idei, doamna Firea a ascultat sfatul lui Dan Voiculescu, in a carui subordine se afla, acela de  "a fi rea" si a facut diferite abateri de la subiect, adaugand cate o relatare dura referitoare la Victor Ponta. Acesta din urma i-a raspuns diplomat la atac, insa spre finalul emisiunii a refuzat sa mai dialogheze cu vreunul dintre jurnalisti, fapt pentru care a declarat ca nu va mai participa la nicio emisiune din cadrul trustului lui Voiculescu.
     Acum din punctul meu de vedere, singurul vinovat din aceasta emisiune a fost Gabrielea Firea, care de altfel nu s-a dovedit a fi o doamna, intrucat aceasta nu si-a demostrat calitatile de jurnalist, ci dimpotriva, notorietatea ei de bun "comunicator" a devenit volatila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu