sâmbătă, 26 februarie 2011

Crearea unui nou orizont!

     In zilele trecute a existat o voce care ne tot soptea faptul ca, Emil Boc va fi demis din functia de premier, prin prizma mai multor evenimente dezagreabile. Acum, vreau sa elucidam aceasta controversa derizorie care a fost creata tot de catre actualul presedinte al Romaniei, probabil cu scopul de a ne acapara atentia, astfel incat sa nu mai avem in vizor faptele negative practicate pana in acest moment de catre "domnia sa". Observ ca strategiile presedintelui pe 2011 sunt mult mai periculoase ca cele din trecut, ajungand chiar la faptul de a crea din Emil Boc un prototip in gasirea principalului vinovat pentru situatia delicata a economiei romanesti. Din considerente necunoscute de mine, presedintele nu mai are nici o retinere il al denigra pe subordonatul sau care nu a facut decat sa  i se supuna intru totul, insa din pacate tot acesta este cel care sufera in urma deciziilor luate de Basescu.
     Coreland aceasta atitudine incoerenta a puterii cu cea a opozitie, constat faptul ca cea din urma este mult mai interesata de solutionarea problemelor cetatenesti. Un exemplu concret poate fi chiar omul de afaceri Dan Voiculescu, care este un reprezentant onorabil al opozitiei si un aprig adversar al lui Traian Basescu, reusind in ultima perioada sa gasesca mai multe solutii viabile pentru cresterea orizontului economic si politic romanesc. 
     Voiculescu a selectat 10  domenii de activitate, ce ar putea fi imbunatatite, intrucat acestea dispun de  un potential de crestere semnificativ, insa nu au fost gestionate de oameni competenti care sa evidentieze acest lucru. Domeniile sunt: economie, sanatate, educatie, justitie, agricultura, administratie, relatii externe, politici sociale, demografie si turism.
       "In fiecare dintre aceste domenii, Romania are un potential de crestere semnificativ. Pentru fiecare dintre aceste domenii, romanii inteligenti, creativi si responsabili pot identifica solutii pentru depasirea crizei, solutii pentru progres." a specificat omul de afaceri pe blogul sau personal. Iar daca tot sunt la capitolul acesta doresc sa ii multumesc, atat pentru eforturile depuse in politica romaneasca cat si pentru sprijinul pe care acesta il ofera studentilor ce doresc sa ajunga performeri in cladirea unei cariere stabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu