sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Motiunea de cenzura a picat!

     In urma dezbaterii motiunii de cenzura din Parlamentul Romaniei s-a obtinut un rezultat deloc favorabil, atat pentru opozitie (PSD,PC,PNL) care a incercat sa adune cele 236 de voturi necesare pentru ca aceasta sa treaca, insa nu au primit decat 218, cat si pentru cetatenii in numar de 30.000 care au venit in fata Palatului Parlamentului si au protestat intru schimbarea actualului guvern.
     Din spusele liderului PSD Victor Ponta, presupusii sustinatori ai opozitiei si-au incalcat cuvantul dat, fapt pentru care domnia sa i-a exclus definitiv din peisaj. Ponta si-a declarat indignarea, spunand ca acesti ticalosi au mai obtinut o victorie de etapa, referindu-se evident la PDL, insa cu toate acestea le multumeste tuturor celor care l-au sustinut intradevar si promite ca pana la urma , impreuna cu colegii din opozitie, ii vor da jos pe acesti oameni care sustin intr-un mod morbid, faptul ca tot ceea ce au facut, fac si vor face este intrutotul in favoarea statului roman.
     Asadar, opozitia nu a avut suficienta putere pentru a capta majoritatea, lucru ce nu semnifica neaaparat ca se vor da baturi, insa pentru un moment au denotat slabiciune in fata actualei puteri. Canalizandu-ma pe viitor, constat ca opozitia va avea ca punct de plecare aceasta infrangere, in lupta pentru putere.
     In concluzie, ramanem in continuare cu un guvern foarte slab pregatit, dar extrem de bine sustinut, ceea ce motiveaza defapt pierderea opozitiei, si nu incapacitatile acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu