luni, 18 aprilie 2011

Cele 7 intrebari din referendumul pentru administratia Capitalei

     Cele 7 intrebari consacrate de actuala putere au fost aspru criticate de catre opozitie, aceasta desemnandu-le drept cele mai neinspirate si neprofesionale din istoria politica  a Romaniei. Sapte intrebari care nu sunt necesare pentru o dezvoltare armonioasa a Capitalei, dar care sugereaza multe raspunsuri induse.
     1. Sunteti multumiti de modul in care s-a dezvoltat Capitala?
     2. Va doriti o capitala cu 6 sectoare si o administratie?
     3. Va doriti o capitala cu 6 sectoare si 7 administratii?
     4. Sunteti multumiti de curatenia din Capitala?
     5. Va doriti o arhitectura unitara pentru Bucuresti?
     6. Sunteti de acord cu reducerea cheltuielilor aparatului administrativ?
     7. Sunteti de acord ca Bucurestiul sa fie condus de primarul general si CGMB ( Consiliul General al Municipiului Bucuresti) ?
     Dupa cum probabil se constata, toate aceste intrebari nu erau necesare pentru ca evolutia Bucurestiului sa se produca, insa este foarte clar ca doamna Udrea impreuna cu sunstinatorii sai, doresc sa induca in eroare cetatenii, care sunt obligati sa raspunda la aceste intrebari puerile, astfel incat domnia sa sa poata prelua conducerea Capitalei. In consecinta opozitia va actiona conform celor prezentate, si anume va boicota acest referendum.
     Cele mai hilare declaratii au apartinut celor doi copresedinti ai USL, Victor Ponta care a facut aluzie la un personaj "talentat" din PDL spunand ca " Cele 7 intrebari probabil au fost scrise de domnul Talmacean, pentru ca sunt de tip Caragiale", iar aici pot remarca o constatare dureroasa si aceea ca Romania este o realitate, in timp ce personajele lui Caragiale sunt fictive, si deci usor de prelucrat, si Crin Antonescu care a devenit ceva mai dur in declaratii accentuand faptul ca " Daca se va ajunge la un referendum cu aceste intrebari caraghioase vom boicota si vom participa la o mascarada de tip Basescu-Udrea (...) Nu suntem toti dresabili cum sunt acolitii PDL, nu suntem in ograda lui Udrea sau Basescu"
     O alta divergenta intre putere si actualul primar general al Capitalei, Sorin Oprescu s-a produs in momentul in care acesta a dorit o desfasurare a referendumului pe data de 29 mai, iar Elena Udrea si restul au ales o data ceva mai intarziata, 19 iunie. In final totul va decurge asa cum domnita Udrea a grait, deci data stabilita a ramas pe 19 iunie.
     Hotnews ne ma prezinta cateva opinii referitoare la cele 7 intrebari, cititi si exprimati-va parerea http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8503242-reactii-cele-7-intrebari-din-referendumul-pentru-legea-capitalei-sunt-prost-formulate-penibile-construite-partinitor-sugereaza-raspuns-elena-udrea-sunt-clare-simple.htm
    
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu