miercuri, 17 august 2011

Tot mai putina disciplina

     In conditiile in care situatia economica globala este in declin, din cauza scaderilor pe burse, Romania pare a fi un rai al economiei in ascensiune, insa lucrurile nu sunt nici pe departe asa.
     Guvernantii se lauda cu reusitele lor economice din ultima perioada, iar cetatenii romani continua sa recurga la o serie de actiuni violente, care ar putea sa la puna in pericol propria lor viata, dar si pe cea a celor din jur. In toata aceasta perioada, cand activitatiile parlamentare sunt in vacanta, am remarcat cu ce se confrunta Romania in realitate. In aceasta categorie includem jafuri, omoruri, activitati pe care le cunosteam deja, dar ceea ce nu stiam pana de curand este maniera indrazneata pe care au ajuns oamenii sa o foloseasca tot mai frecvent, pentru a-i determina pe altii sa actioneze asa cum doresc ei. Romanii au inceput sa utilizeze tot mai des arme albe, dar si pistoale, pusti si altele de acest gen, pe care multi dintre ei habar nu au sa le manuiasca. Asadar, in Romania, cazurile de violenta fizica au devenit tot mai intalnite, iar un lucru ingrijorator tine de atitudinea dezinteresata a autoritatiilor care nu iau nici un fel de masuri, pentru a combate aceasta situatie. Acum eu nu adaug decat faptul ca acesti 10.000 de politisti, care vor pleca acasa, isi merita din plin soarta, intrucat un politist in adevaratul sens al cuvantului nu asteapta coordonate de la superiorii, care oricum sunt mai incapabili decat el, ci actioneaza, conform titlului sau, prudent si nemilos cu indivizii care nu mai cunoasc sau poate nu au cunoascut niciodata semnificatia termenului "DISCIPLINA".
     Aceasta este Romania pe care o promovam acum, acestia sunt cetatenii ei, pe care ii intalnim zi de zi pe strada, si care la un moment dat ar putea sa ne traga un glont in cap, exact cand nu ne asteptam. Exista decat 3 variante pentru a inlatura acest genocid uman, si anume violenta: - ori acceptam situatia si continuam sa stam cu grija zilei de maine
                                                                                                   - ori plecam din tara, insa la o adica tot vom reveni si vom gasi acelasi haos
                                                                                                   - fie alegem sa schimbam chiar noi ceva


  Voi ce parere aveti despre tara in care traiti? Intruneste toate conditiile necesare unei suprevietuiri decente, sau seamana cu o gradina zoologica, unde fiecare se apara singur? Astept si raspunsurile voastre.

                          Cate arme au romanii

  •   66.000 arme letale
  •   80.000 arme de vanatoare
  •   10.000 arme de tir
  •   70.000 arme neletale       


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu