luni, 30 mai 2011

USL prinde putere in Arges!

     Joia trecuta a avut loc prima sedinta comuna a USL in cadrul sediului de langa Casa Cartii din judetul Arges. La aceasta intrunire au participat Florin Tecau (vicepresedinte Consiliul Judetean Arges), Iani Popa (presedinte PNL Arges), Cornel Lazar (presedinte PC Arges), Tudor Pendiuc (primar Pitesti) si Radu Vasilica (deputat).
     Reprezentantii USL Arges au convenit asupra unui aspect sigur, si anume ca vor castiga alegeriile, de data aceasta fiind mult mai siguri de o posibila reusita. Primarul Tudor Pendiuc a tinut sa precizeze ca in politica Argesului nu se vine cu biciclete, cu galeti pentru a castiga increderea oamenilor, ci faptele primeaza in aceasta zona a tarii.
     Cu toate ca scandalul de la Consiliul Judetean Arges, iscat chiar de actuala putere cu un motiv sau altul, a avut un impact destul de mare asupra Partidului Social Democrat si a increderii oamenilor in integritatea acestuia, liderii Argesului au reusit, prin prisma consolidarii celor trei partide, sa acumuleze o oarecare putere politica. Faptul ca PDL Arges nu a avut niciodata o majoritate convingatoare, o stim cu totii, ca PSD a fost mereu un partid solid in acest judet, de asemenea, dar in proportie de cat credeti ca va influenta Argesul celelalte judete care ar trebui sa ii urmeze exemplul? Acest lucru ramane de vazut, insa datele exacte releva ca Argesul este judetul cu cea mai mare crestere economica din intreaga tara in ultimii doi de ani, si anume de 3,2 miliarde lei, ajungand astfel la 20 miliarde lei. Credeti ca este doar o coincidenta ca, in cei mai grei ani de criza ai Romaniei, Argesul a avut cresteri majore spre deosebire de celelalte judete care au stagnat sau efectiv si-au micsorat bugetele? Eu nu cred.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu