duminică, 15 mai 2011

Boc ramane lider PDL pentru ca a plans Basescu?!

     Ieri a avut loc Congresul PDL la nivel national, in cadrul caruia lui Emil Boc i s-a acordat prilejul de a mai detine un nou mandat de lider al partidului de guvernamant. Consider ca realegerea lui Boc nu a fost una surprinzatoare pentru prea multa lume, intrucat avand sustinerea presedintelui si a unei treimi din intregul partid, era absolut firesc ca acest eveniment sa se repete. Actualul lider PDL a avut un numar de voturi de 868, pe cand ceilalti doi contracandidati ai sai, si anume Vasile Blaga si Theodor Paleologu, 499 respectiv 55 de voturi.
     Pe langa toate aceste scene iluzorii, legate de alegerile interne ale partidului si spun iluzorii deoarece concurenta nu a existat niciodata intre candidati, inca de la inceput stiindu-se cine va fi preferat de catre majoritate, am mai asistat la o scena "dramatica" a carui autor a fost, desigur, Traian Basescu, moment in care presedintele ca un om puternic ce pare a fi in fata noastra, a tuturor, a inceput  sa lacrimeze si sa spuna ca nu este indicat ca intr-un partid, indiferent de cine va fi liderul acestuia, sa nu isi dea mana la finalul rezultatelor toti cei care s-au "luptat" pentru acest post.
     Cu siguranta, multi dintre noi am invatat sa nu mai credem in lacrimiile presedintelui, personal parandu-mi-se ridicol si nu pot spune decat ca asistam din nou la o mascarada lamentabila a PDL-ului, dar mai ales a presedintelui tarii, in care incercam sa ne mentinem rabdarea la un standar destul de ridicat.

Priviti imaginile unui Congres democratic si bine organizat, dupa cum sustine doamna Udrea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu