marți, 22 noiembrie 2011

Mircea Geoana a fost exclus din PSD!

     Presedintele Senatului si un fost membru remarcant al PSD-ului, Mircea Geoana a fost exclus,astazi, intr-un mod fraudulos si pueril din partidul in care si-a facut multi ani datoria si poate chiar mai mult de atat. Victor Ponta, presedintele partidului din care Geoana a facut parte a decis acest lucru impreuna cu inca 53 de membrii ai PSD-ului, 5 nu au fost de acord cu excluderea acestuia din partid, iar 3 s-au abtinut. Odata cu plecarea lui Geoana multi oameni care il sustineau au declarat ca se vor retrage, fapt ce va dauna profund partidului, la fel cred ca se va intampla si in ceea ce priveste electoratul lui Mircea Geoana, in sensul ca cei care au votat data trecuta pentru PSD nu o vor mai face si de aceasta data. Astfel ca, procentul la alegeri, indiferent de ce natura sunt ele va fi unul mult mai redus fata de ceea ce preconizeaza USL intr-un mod inconstient in acest moment.
     O alta strategie des intalnita in partidele din Romania a fost aceea in care un om de un profesionalism remarcabil ajuta anumite persoane, iar acestea se dovedesc a fi pe parcurs doar niste mincinosi partinitori.
     La finalul excelentului discurs pe care l-a tinut Mircea Geoana in fata presei si a noastra, a tuturor a exclamat cu o voce tremuranda: "ADIO TOVARASI! PE CURAND PRIETENI!" semn ca presedintele Senatului ramane recunoscator anumito,r persoane din partid, care au stiu sa-i aprecieze implicarea profesionala, dar se indeparteaza dezamagit de "un grup" ,cum a tinut sa precizeze, care s-a dovedit a fi incapabil de a recunoaste o valoare a acestui partid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu