marți, 4 octombrie 2011

Ce cred romanii despre tara in care traiesc

     In cele ce urmeaza va voi face cunoscute unele dintre cele mai acute ingrijorari ale romanilor, cu privire la traiul impus in aceasta tara. Eu nu voi face decat sa va transmit si dumneavoastra cele mai reale procentaje din momentul actual.

                Ingrijorarile romanilor

     In acest moment, cand criza inca isi mai face simtita prezenta, constatam faptul ca Romania are o populatie destul de ingrijorata, in ceea ce priveste decursul anormal al lucrurilor, gestionate din pacate, de actualii guvernanti.Astfel ca 80% dintre romani considera ca principalul factor pentru care ei nu traiesc decent este nivelul ridicat al coruptiei, fiind urmat de stresul din lipsa banilor 23%, starea precara de sanatate 20% si lipsa locurilor de munca 12%. Pe langa aceste procentaje care par a fi nesemnificative pentru multi dintre dumneavoastra, avem dovezi foarte clare ca cel putin principalul factor de ingrijorare si-a aratat existenta de nenumarate ori, prin faptele coruptibile la care au apelat principalii oameni din stat, pentru a ramane  in continuare lideri in Romania. Cunoastem cazul Robertei Anastase, Presedintele Camerei Deputatilor ( al trilea om in stat) care a votat o multitudine de legi in mod fraudulos, stim ca primarii PDL nu reusesc sa iasa fruntasi decat recurgand la mita electorala, iar cazurile de acest gen continua si intreaga Romanie le cunoaste intr-o maniera sau alta. O alta ingrijorare a romanilor este reprezentata de nivelul scazut al educatiei, iar 73% dintre ei ar sfatui un tanar sa plece la studii in strainatate, deoarece sistemul este cel care nu ofera oportunitati necesare pentru o dezvoltare durabila a individului.
     Inchei acest articol cu o concluzie ingrijoratoare, care releva faptul ca 58% dintre romani considera ca situatia economica in Romania acestui an este una dezastruasa, iar cea mai mare parte dintre ei sunt de parere ca aceasta problema nu se va reglementa nici in anul urmator. Daca se vor adeverii spusele lor, vom vedea pe parcurs cu totii, insa pana atunci continuam sa ne lamentam ascultand zi de zi balivernele celor mai ipocriti indivizi ai planetei si sa le urmam vrand nevrand traiectoria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu