miercuri, 2 martie 2011

A fost semnat protocolul coalitiei!

     Liderii PDL, UDMR, UNPR si ai minoritatilor au semnat astazi noul protocol al coalitiei, ce va fi valabil pana in anul 2012. Noul protocol include urmatoarele prevederi: revizuirea Constitutiei, modificarea Codului fiscal, Legea Electorala si Statul Minoritatilor.
     De partea cealalta a politicii romanestii, si aici ma raportez la liderii Uniunii Social Liberale (USL) se pregateste o noua motiune de cenzura impotriva asumarii raspunderii guvernului pe noul Cod al Muncii. Cu privire la semnarea protocolului coalitiei, liderii USL sunt de parere ca aceasta se realizeaza prin prisma faptului ca actuala putere are o retinere legata de ramanerea sa in fruntea tarii.
     Presedintele PSD, Victor Ponta a sesizat, "ca Emil Boc si PDL sunt dispusi sa dea orice in ceea ce priveste interesul national si bunastarea fiecaruia dintre noi pentru a mai rezista la guvernare", printr-o declaratie facuta dupa semnarea protocolului coalitiei. De asemenea si presedintele PC, Daniel Constantin a afirmat ca "semnarea acestui protocol nu reprezinta decat o ultima poate incercare a PDL, de a se pastra la guvernare, in contextul unei preconizate motiuni de cenzura si de pastrarea nu in ultimul rand la privilegiile pe care si le-a format".
     Daca s-ar putea numi aceasta o concluzie, as spune ca intradevar actuala putere are o temere absolut normala in ceea ce priveste stationarea ei in functiile cele mai inalte ale statului, deoarece evenimentele bizare petrecute in ultima perioada, uneori surprinzatoare chiar si pentru cei mai corupti oameni din tara, devin tot mai vizibile in fata justitiei si a cetateniilor romani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu