luni, 14 martie 2011

Boc si Blaga se bat pentru sefia partidului!

     Duminica dupa-amiaza, in urma sedintei de partid, cei doi membrii PDL Emil Boc si Vasile Blaga si-au anuntat cadidatura la sefia partidului, iar desigur presedintele Traian Basescu si-a sustinut in continuare idea unui premier tehnocrat. Astfel, daca Emil Boc va castiga aceasta notorietate in cadrul partidului, va parasii ulterior functia de prim-ministru, un lucru dealtfel asteptat de o intreaga populatie, a carui existenta a fost anihilata de acest individ.
     Bineinteles, asa cum prevede legea, legea din Romania dar astfel prevede, candidatii la functia de lider al  PDL vor fi sustinuti de catre colegii lor din partid, care sunt nevoiti sa semneze pentru acest lucru si sa nu isi schimbe ulterior parerea. Asadar, atat Elena Udrea cat si Raluca Turcan, doua politiciene "de exceptie" s-au decis asupra faptului de a-l sustine pe stimatul domn Boc, pe cand partea masculina a partidului Radu Berceanu si Sorin Frunzaverde sunt intru totul decisi sa-l sustina pe Vasile Blaga.
     Din punctul meu de vedere, oricine va fi ales drept lider PDL, lucrurile vor ramane in acelasi stadiu, intrucat intreaga formatiune democrat liberala are aceleasi scopuri, deci ajunstarea asupra populatiei nu se va produce deocamdata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu